'Verrader' Guy T'sjoen geeft (muzikale) geheimen prijs bij Play Nostalgie

zaterdag 18 november 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Zondagavond zien we of Guy T'sjoen de overwinning behaalt in de finale van 'De Verraders'. Fans van de reeks hoeven niet tot zondagavond te wachten om de sympathieke Topdokter en ex-'Slimste Mens' beter te leren kennen.

Want Guy is samen met zijn broer Yves te gast in 'De Playllist', bij Elias Smekens op Play Nostalgie.


De broers T’sjoen zijn allebei wetenschappers en hoogleraar maar ook zeer grote muziekliefhebbers. In 'De Playlist' draaien ze platen voor mekaar en ontdek je o.a. hoe ze als kind samen 'Radioootje' speelden.

Guy vertelt openhartig over zijn liefde voor Abba en hoe hij tijdens zijn vreselijke tijd op internaat dankzij de muziek kon ontsnappen. Yves vertelt over de krant die hij als kind maakte en elke morgen onder de deur van zijn broer stak.

Heerlijke jeugdherinneringen en muzikale verhalen dus.

'De Playlist', zondag 19 november tussen 9.00 en 11.00 uur bij Play Nostalgie.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers