Vier samen met Qmusic de liefde tijdens de Antwerp Pride

dinsdag 8 augustus 2023

Op zaterdag 12 augustus is het weer de Antwerp Pride. Qmusic viert die dag in Antwerpen de liefde, samen met Q-dj's Jolien Roets, Matthias Vandenbulcke, Jana De Wilde en Ulrike D'hauwer. En jij kan erbij zijn. Ook Koen Wauters, Andy Peelman en Aster Nzeyimana zullen van de partij zijn.

Qmusic stapt mee op in de Antwerp Pride. Naast de Q-dj's zijn ook de luisteraars welkom om mee te vieren. Zin in? Schrijf je dan snel in via deze link.


Kan je er zelf niet bij zijn? Stem dan af op Qmusic want Naomi Vanderpoorten presenteert die dag vanaf 19u de 'Love Is Love 40'; een lijst met daarin de 40 artiesten die het afgelopen jaar het meest betekend hebben voor LGBTQ+ community. 


Lees ook:
Sean Dhondt ontslagen bij Qmusic: 'Einde van een tijdperk'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers