Vlaams minister-president Jambon en Vlaams minister van Media Dalle openen Joe Lage Landen

maandag 14 juni 2021

Vanochtend gaven Vlaams minister-president Jan Jambon en Vlaams minister van Media Benjamin Dalle het startschot voor de nieuwe digitale zender Joe Lage Landen samen met ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.

Na een druk op de knop, ontpopten de ministers zich voor even tot radiopresentatoren en kondigden ze samen de eerste plaat van de zender aan. Dat werd 'Ik Wil Je' van De Kreuners, gekozen door de Joe-luisteraars zelf. Iedereen kan via Joe Lage Landen de klok rond genieten van de grootste Nederlandstalige hits uit Vlaanderen en Nederland. De nieuwe zender is te beluisteren via joe.be, de Joe-app, DAB+ of digitale televisie.



Naar aanleiding van de lancering van Joe Lage Landen ontvangen Sven & Anke twee weken lang elke ochtend een artiest die een nummer brengt dat perfect past op de nieuwe digitale zender. Mama's Jasje mocht vanochtend de spits afbijten met 'Als De Dag Van Toen'. Nadien kroop hij als 'presentator-voor-één-dag' achter de microfoon bij Joe Lage Landen. De komende dagen komen Cleymans & Van Geel (15 juni), Niels Destadsbader (16 juni), Udo (17 juni), Marco Borsato (18 juni), Bart Peeters (21 juni), Raymond van het Groenewoud (22 juni), Willy Sommers (23 juni) en Clouseau (24 juni) langs voor een live-nummer en nemen ook zij de zender tussen 10.00 en 18.00 uur in handen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers