Wim Oosterlinck stopt als programmadirecteur Q-music

woensdag 5 september 2012

Tom Klerkx wordt programmadirecteur van Q-music en JOE fm. Wim Oosterlinck heeft beslist om na anderhalf jaar te stoppen als programmadirecteur van Q.

Wim: 'Ik hou enorm van radio en programma's maken. Maar het management-stuk van de job beviel mij niet. Ik werd er zeer ongelukkig van. Daarom heb ik beslist om te stoppen als programmadirecteur.'

Tom Klerkx was eerder programmadirecteur van JOE fm. Hij gaat nu zowel Q-music en JOE fm leiden. Wim legt vandaag zijn taken neer en focust zich weer full time op zijn radioprogramma. Hij presenteert elke weekdag zijn programma 'Wim Oosterlinck Showtime' van 16.00 tot 18.00 uur.


NuopQ

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers