Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 5 januari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Noedels met zeekat en Thaise dressing
Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.


Dinsdag: Cannelloni van savooikool met zoete aardappel en uiensaus met kruidenkaas
Een gevuld savooikoolblad met gestoofde savooikool, zoete aardappel, halloumi en walnoot, met een saus van gebakken ui en kruidenkaas.

Woensdag: Rijstpap belle Hélène
Romige rijstpap met gepocheerde peer afgewerkt met chocoladesaus, slagroom en krokante amandelschilfers.

Donderdag: Ragù bianco met tagliatelle
Een Italiaanse stoofpot met spiering, pancetta, witte wijn en selder.

Vrijdag: Konijn met krieken
Konijn, gemarineerd en gegaard in zuur kriekbier, met denappeltjes en waterkers.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Amanda Woods, eigenares van een reclamebureau in Zuid-Californië, heeft het uitgemaakt met haar vriend nadat hij is vreemdgegaan. Iris Simpkins is journaliste en woont op het Engelse platteland. Haar vriend heeft trouwplannen, maar niet met haar. Allebei hebben ze even genoeg van mannen en willen er met de eindejaarsfeesten even tussenuit. Via het internet komen de dames met elkaar in contact en ze beslissen twee weken van huis te ruilen. In de VS raakt Iris al snel bevriend met scenarist Arthur en componist Miles. Amanda maakt in Engeland kennis met Graham, de knappe broer van Iris.

'The Holiday', film uit 2006 met oa. Cameron Diaz en Jude Law, om 20.00 uur op NET5.

Dossiers