Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 5 januari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Noedels met zeekat en Thaise dressing
Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.


Dinsdag: Cannelloni van savooikool met zoete aardappel en uiensaus met kruidenkaas
Een gevuld savooikoolblad met gestoofde savooikool, zoete aardappel, halloumi en walnoot, met een saus van gebakken ui en kruidenkaas.

Woensdag: Rijstpap belle Hélène
Romige rijstpap met gepocheerde peer afgewerkt met chocoladesaus, slagroom en krokante amandelschilfers.

Donderdag: Ragù bianco met tagliatelle
Een Italiaanse stoofpot met spiering, pancetta, witte wijn en selder.

Vrijdag: Konijn met krieken
Konijn, gemarineerd en gegaard in zuur kriekbier, met denappeltjes en waterkers.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Monique heeft wrappers ingehuurd om het nieuwe restaurant van de familie te restylen. En omdat die bijna de hele bar innemen, kunnen Mike, Monique, Peter en Denise nog niet veel doen in hun tapasbar. Maar dat komt eigenlijk wel goed uit want de oude hond van de familie, Sascha, is doodziek. Nadat Monique zich er helemaal op heeft voorbereid gaat de hele familie met Sascha en de honden Luna en Luka, naar de dierenarts; klaar om definitief afscheid te nemen. Monique heeft wel een openingsdatum voor de bar vastgesteld en de familie nodigt John de Bever uit om dan te komen zingen.

'De Hanslers: van de Piste naar de Playa', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers