Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 12 januari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Croque cheval met boschampignons, Cantal en kruidensalade
Geroosterd zuurdesembrood met duxelles van boschampignons, gestoofde spinazie en jonge Cantal kaas, afgewerkt met gebakken champignons, een spiegelei en een kruidensalade.


Dinsdag: Oosters stoofvlees met rijst en boksoi
Zoetzuur rundsstoofvlees met pandanrijst en boksoi met ketjap manis.

Woensdag: Gebakken lever met linzen en zoetzure uien
Risotto van linzen, selder en wortel met gebakken lever en gebakken uien met balsamico.

Donderdag: Zalmballetjes in seldersaus met mosterd en puree
Gebakken zalmballetjes in seldersaus met kruidenkaas, groene peper en mosterd.

Vrijdag: Moelleux van gezouten karamel
Moelleux met een kern van gezouten karamel, geserveerd met vanillesaus.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 5 logo

Thijs maakt zich hard voor twee schrijnende gevallen. De blinde Sibel viel door broddelwerk van een glasvezelkabellegger in een meters diep gat en brak daarbij haar knie. Bijna een jaar later wordt ze nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. In Heerlen wordt Burney tot wanhoop gedreven, omdat hij al vijf jaar met de gemeente in de clinch ligt over het de ombouw van zijn winkelpand naar een woning.

'Recht Door Zeeman', om 20.30 uur bij RTL 5.

Dossiers