Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 23 februari 2025
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Broccolistoemp met gebakken cervela en pickles
Aardappelpuree met broccoli, gebakken ui, cervela en pickles.


Dinsdag: Tom kha kai
Thaise kippensoep met kokos, galangal en limoen, afgewerkt met chili-olie.

Woensdag: Tomatenrisotto met scampi, venkel en basilicum
Risotto met fijngesneden scampi en venkel, gepofte kerstomaten en basilicum.

Donderdag: Amandelcrumble met peer en veenbes
Een zoete snack met een bodem van amandelcrumble, een vulling van peer en veenbessen, en een crumble van amandel als afwerking.

Vrijdag: Stifado met rundsvlees
Een Griekse stoofpot van rundsvlees met een typisch Griekse rode wijn, verschillende kruiden en zilveruitjes.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Monique heeft wrappers ingehuurd om het nieuwe restaurant van de familie te restylen. En omdat die bijna de hele bar innemen, kunnen Mike, Monique, Peter en Denise nog niet veel doen in hun tapasbar. Maar dat komt eigenlijk wel goed uit want de oude hond van de familie, Sascha, is doodziek. Nadat Monique zich er helemaal op heeft voorbereid gaat de hele familie met Sascha en de honden Luna en Luka, naar de dierenarts; klaar om definitief afscheid te nemen. Monique heeft wel een openingsdatum voor de bar vastgesteld en de familie nodigt John de Bever uit om dan te komen zingen.

'De Hanslers: van de Piste naar de Playa', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers