Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 23 maart 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Bladerdeegtaart met aubergine, tomaat en mozzarella
Een hartige taart met ricotta en zongedroogde tomaten en een vulling van gebakken aubergines, sjalotten en kerstomaten, gegratineerd met gemalen mozzarella.


Dinsdag: Lamskroon met ansjovisboter, boontjes en pommes noisettes
Gebakken lamskroon, kruidenboter met ansjovis, zacht gegaarde sjalotten met madeira, gekookte boontjes en aardappelbolletjes.

Woensdag: Rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri
Gebakken rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri met gekonfijte paprika.

Donderdag: Citroencake met ricotta en frambozen
Een frisse citroencake met ricotta, verse frambozen en een coulis van framboos.

Vrijdag: Indiase 'Balti'-kip met naan en raita
Een stoofpot met kip, tomaat, verse chilipasta en yoghurt, geserveerd met naan en frisse raita.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Oogappels' (BNNVARA)

Tim neemt afscheid van zijn vriend Guus en Dina vindt een nieuwe baan. Nina weet eindelijk tot Pip door te dringen, tot opluchting van iedereen. Laszlo en Fabie bereiden zich voor op het grote feest en Chris organiseert een heel bijzonder etentje. Erik vertelt Hannah eindelijk over zijn obsessieve-compulsieve stoornis en Carola heeft een hele leuke date. Merel heeft een belangrijk afsluitend gesprek met haar therapeut, en Chris en Hansje komen weer dichter bij elkaar.

'Oogappels', om 20.35 uur bij BNNVARA op NPO1.

Dossiers