Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 23 maart 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Bladerdeegtaart met aubergine, tomaat en mozzarella
Een hartige taart met ricotta en zongedroogde tomaten en een vulling van gebakken aubergines, sjalotten en kerstomaten, gegratineerd met gemalen mozzarella.


Dinsdag: Lamskroon met ansjovisboter, boontjes en pommes noisettes
Gebakken lamskroon, kruidenboter met ansjovis, zacht gegaarde sjalotten met madeira, gekookte boontjes en aardappelbolletjes.

Woensdag: Rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri
Gebakken rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri met gekonfijte paprika.

Donderdag: Citroencake met ricotta en frambozen
Een frisse citroencake met ricotta, verse frambozen en een coulis van framboos.

Vrijdag: Indiase 'Balti'-kip met naan en raita
Een stoofpot met kip, tomaat, verse chilipasta en yoghurt, geserveerd met naan en frisse raita.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 5 logo

Thijs maakt zich hard voor twee schrijnende gevallen. De blinde Sibel viel door broddelwerk van een glasvezelkabellegger in een meters diep gat en brak daarbij haar knie. Bijna een jaar later wordt ze nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. In Heerlen wordt Burney tot wanhoop gedreven, omdat hij al vijf jaar met de gemeente in de clinch ligt over het de ombouw van zijn winkelpand naar een woning.

'Recht Door Zeeman', om 20.30 uur bij RTL 5.

Dossiers