Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'!

zondag 21 september 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Zoete aardappel 'tikka masala' met flatbread
Een Indiase curry met zoete aardappelen, puntpaprika's en mais, yoghurt met tikka masala pasta en gebakken flatbread.


Dinsdag: Zalm in filodeeg met risotto van orzo en broccoli
Krokante pakketjes van filodeeg en zalm met een risotto van volkorenorzo, broccoli en sugar snaps, afgewerkt met verkruimelde feta.

Woensdag: Zwarte pens met gebakken aardappelen, waterkerscrème en gebakken ui
Gebakken zwarte pens met een warme crème van waterkers, gebakken Ratte du Touquet aardappelen en gebakken ui.

Donderdag: Slagroomtaart met marsepein en frambozen
Een luchtige biscuit in drie lagen met coulis van frambozen, marsepein, slagroom en verse frambozen.

Vrijdag: Kip Yassa met rijst
Een Senegalese stoofpot met stukken kip, uien, mosterd en citroen.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 5 logo

Ellie Lust spreekt Lydia, die haar erfenis van 100.000 euro verloor aan cybercriminelen. Techjournalist Daniël Verlaan gaat samen met een team van ethische hackers op zoek naar wat er met Lydia’s geld is gebeurd. Daarnaast is er aandacht voor de gevaren van ransomware en voor nepberichten die worden verspreid onder de naam van Booking.com.

'Scam Alert: Trap er niet in!', om 20.00 uur op RTL 5.

Dossiers