Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

zondag 5 oktober 2025
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Bloemkoolcurry met aardappelen en raita
Een Indiase curry met bloemkool en aardappelen, frisse yoghurt en flatbread.


Dinsdag: Pepersteak met frieten, jus met madeira en borettane uitjes
Steak met een saus op basis van madeira, demi-glace en opgelegde uitjes met waterkers en verse frieten.

Woensdag: Kweepeerflappen met frangipane
Gevulde bladerdeegkoeken met amandelspijs en compote van kweepeer.

Donderdag: Penne met palmkool, oesterzwammen, Gandaham en provolone
Een pasta met gebakken oesterzwammen, palmkool en kaassaus, afgewerkt met snippers Gandaham en Italiaanse kaas.

Vrijdag: Blinde vink van zalm met broccolipuree en tartaarsaus
Zalmrolletjes met verse tartaarsaus en broccolipuree.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.


Lees ook:
Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Monique heeft wrappers ingehuurd om het nieuwe restaurant van de familie te restylen. En omdat die bijna de hele bar innemen, kunnen Mike, Monique, Peter en Denise nog niet veel doen in hun tapasbar. Maar dat komt eigenlijk wel goed uit want de oude hond van de familie, Sascha, is doodziek. Nadat Monique zich er helemaal op heeft voorbereid gaat de hele familie met Sascha en de honden Luna en Luka, naar de dierenarts; klaar om definitief afscheid te nemen. Monique heeft wel een openingsdatum voor de bar vastgesteld en de familie nodigt John de Bever uit om dan te komen zingen.

'De Hanslers: van de Piste naar de Playa', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers