'Buren': week 13 (2019) - PREVIEW

zondag 24 maart 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 Deze week in 'Buren':

Maandag 25 maart 2019 - aflevering 7771
Wanneer Jimmy hoort dat Xanthe moet opdraaien voor wat hij heeft uitgespookt, probeert hij het meteen goed te maken. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn. De hele situatie doet Amy twijfelen aan haar kwaliteiten als moeder. Wanneer Tyler hoort wie zichzelf heeft aangegeven voor de moord op Hamish, stort zijn wereld opnieuw in. Tussen Karl en Susan gaat het even wat minder. En dan gooit Paul natuurlijk graag nog wat olie op het vuur...

Dinsdag 26 maart 2019 - aflevering 7772
Tyler twijfelt aan de schuldbekentenis van Fay, maar Mishti belooft hem dat ze er alles aan zal doen om de waarheid aan het licht te brengen. En dat lijkt haar ook te gaan lukken. Wat heeft Fay te verbergen voor haar zonen? Karl komt te weten wat Susan in haar schild heeft gevoerd met Paul. Kan hij haar dit ultieme verraad vergeven? Aaron zoekt een schouder om op te huilen en daar maakt Rory dankbaar gebruik van. Gaat Aaron eindelijk overstag voor zijn ex?

Woensdag 27 maart 2019 - aflevering 7773
Aaron staat op het punt alles te laten vallen om met Rory op tour te vertrekken, maar dat is buiten Elly en Paige gerekend. Zij vertrouwen Rory niet en trekken op onderzoek uit. Shane en Sheila moeten zich voorbereiden op hun examen. Een koud kunstje voor Sheila, maar Shane heeft het moeilijk. Steph en Gary willen Toadie opvrolijken en daar hebben ze veel voor over. Slagen ze erin om zijn wildste droom te realiseren?

Donderdag 28 maart 2019 - aflevering 7774
Aaron confronteert Rory met wat hij te weten is gekomen, maar Rory slaagt er opnieuw in twijfel te zaaien. Ziet Aaron het licht voor het te laat is en zijn relatie met David niet meer te redden valt? Sheila's examenresultaten vallen tegen, wat haar doet vermoeden dat Clive haar heeft benadeeld. Bovendien beschuldigt ze Shane van spieken. Maar loopt ze niet wat te hard van stapel? En Pauls nieuwste project dreigt in het water te vallen nog voor het is opgestart.

Vrijdag 29 maart 2019 - geen uitzending
Wielrennen/E3 Harelbeke

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers