'Buren': week 47 (2019) - PREVIEW

zondag 17 november 2019

Maandag moet 'Buren' wijken voor het live verslag van de Davis Cup tennis. Maar van dinsdag tot donderdag zijn de inwoners van Ramsay Street wel present.

 


 

Maandag 18 november 2019 - geen uitzending
Davis Cup tennis

Dinsdag 19 november 2019 - aflevering 7888
Sheila ontdekt dat Xanthe haar verwondingen minimaliseert om te kunnen deelnemen aan de toelatingsproef voor haar studies. Ze probeert haar op andere gedachten te brengen, maar Xanthe is vastberaden. Sonya doet er alles aan om Toadie te ontwijken, maar zo komt hij op een wel heel bizarre manier te weten dat ze tegen hem heeft gelogen. Leo ziet een kans voor zijn vader om te scoren bij Terese, en daarvoor schakelt hij de hulp in van Piper. Wat is hij van plan?

Woensdag 20 november 2019 - aflevering 7889
Hoewel Bea er eindelijk mee instemt om in te trekken bij de Kennedy's, botert het nog steeds niet echt tussen haar en Elly. Susan kan het niet meer aanzien en besluit drastische maatregelen te nemen. Toadie is teleurgesteld in Sonya en staat op het punt alleen naar Tasmanië te vertrekken. Kan Shane hem op andere gedachten brengen? Chloe heeft een lucratieve bijverdienste gevonden, en dat ten koste van Aaron en David. Kunnen ze hun huwelijksfeest nog van de ondergang redden?

Donderdag 21 november 2019 - aflevering 7890
De komst van Liz heeft niet meteen het verhoopte effect op de relatie tussen Bea en Elly. De halve waarheden waarmee ze haar dochters probeert te sussen, zorgen voor nog meer wrevel. Chloe moet de gevolgen dragen van een ondoordachte beslissing. En Mishti gooit het over een andere boeg wat haar liefdesleven betreft: vanaf nu is ze extreem kieskeurig en onderwerpt ze potentiële partners aan een kruisverhoor. Maar is dat wel de juiste aanpak?

Vrijdag 22 november 2019 - aflevering 7891
Bea is in shock wanneer ze de waarheid achterhaalt en zoekt steun bij Elly. De twee besluiten om Liz de deur te wijzen, maar dan grijpt Susan in. Willow brengt een bezoekje aan Andrea, maar dat draait anders uit dan verhoopt. Toadie snelt te hulp, maar die doet zo een schokkende ontdekking. De knapste fotograaf van de streek wil gratis foto's maken op het huwelijk van Aaron en David, als het koppel een promoshoot wil doen voor diens website. David heeft het te druk, dus schakelt Aaron Ned in. Maar of hij zich dat niet zal beklagen...

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers