'Buren': week 7 (2019) - PREVIEW

zondag 10 februari 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


Deze week in 'Buren':

Maandag 11 februari 2019 - aflevering 7744
De relatie van Mark en Paige is een doorn in het oog van Jack, zeker nu niet hij, maar Mark getuige was van een belangrijke mijlpaal voor Gabe. Piper wil absoluut op weekend om Xanthe en Ben een plezier te doen, maar al snel blijkt dat zij degene is die na de recente gebeurtenissen nog niet klaar is voor een uitstapje. Toadie en Sonya hebben elk voor zich besloten dat ze graag nog een kindje willen, maar hebben ze daar al met elkaar over gesproken?

Dinsdag 12 februari 2019 - aflevering 7745
Piper minimaliseert haar paniekaanval en wil niet dat Tyler het te weten komt. Maar is het probleem daarmee van de baan? Een gefrustreerde Elly heeft het erg lastig met het pact dat ze met Amy heeft gesloten: ze heeft affectie nodig, en wel nu. Maar dan komt Amy met een lumineus idee op de proppen. Tijdens de repetitie voor haar optreden komt er een jeugdtrauma boven bij Sheila en Dipi adviseert haar om de confrontatie met het verleden aan te gaan.

Woensdag 13 februari 2019 - aflevering 7746
Amy worstelt met het idee dat Nick mogelijk vrij kan komen en misschien weer een relatie met haar zal willen opbouwen. Is ze daar wel klaar voor? Maar dan gebeurt er iets dat haar keuze meteen een pak eenvoudiger maakt. Sheila zoekt toenadering tot de persoon die haar als kind het leven zuur heeft gemaakt. Kan ze zo het verleden een plaats geven? Iedereen lijkt te denken dat het de goede kant opgaat met Kirsha's gehoor, maar is dat wel zo?

Donderdag 14 februari 2019 - aflevering 7747
Kirsha krijgt slecht nieuws over haar gehoor. Gelukkig is Yashvi er als de kippen bij om haar te steunen. Piper moet ofwel haar angsten onder ogen komen, ofwel toegeven aan haar familie dat ze nog steeds last heeft van paniekaanvallen. Angie is niet uitgenodigd op het feest van Toadie en Sonya, maar Yashvi verspreekt zich en zorgt er zo voor dat er een wervelwind op Erinsborough afkomt. Het wordt een kerst om nooit te vergeten.

Vrijdag 15 februari 2019 - aflevering 7748
Angie is razend dat niemand haar heeft verteld dat Toadie en Sonya weer samen zijn en iedereen mag het horen. Maar Dipi heeft er genoeg van en zet haar schoonmoeder op haar plaats. Wanneer Sheila ziet dat Joanna in de zaal zit voor haar optreden, rent ze in paniek van het podium. Kan Susan haar overtuigen om haar jeugdtrauma te overwinnen? Het getreiter van Paul brengt Terese op de rand van een zenuwinzinking. Is dit de druppel die de emmer doet overlopen?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers