'Code 37' terug op CAZ

vrijdag 19 april 2019

Op zaterdag 20 april is Veerle Baetens bij CAZ opnieuw te zien als Hannah Maes in het tweede seizoen van de crimireeks 'Code 37' om 22.35 uur.

Op 21 april is er een heel toepasselijke film met Pasen, om 21.40 uur. Dan start het historische drama 'The Passion Of The Christ' uit 2004, geregisseerd door Mel Gibson met Jim Caviezel, Monica Bellucci en Maia Morgenstern. De film werd voor drie Oscars genomineerd. De bikkelharde film vertelt het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus, van het laatste avondmaal tot zijn bloederige kruisiging.


Op vrijdag 26 april is er om 20.40 uur de komedie 'Zombieland' uit 2009 met Jesse Eisenberg, Emma Stone en Woody Harrelson. Jesse vertolkt de rol van student Columbus die overal bang voor is. Dankzij zijn achterdocht overleeft hij wel een plaag die mensen verandert in allesverslindende zombies. De wapenfreak Tallahassee kent dan weer totaal geen angst. Samen moeten ze zien te overleven in een wereld vol zombies en het grote gevaar onder ogen zien: elkaars gezelschap. Later op de avond ontvangt Graham Norton om 22.10 uur in de derde aflevering van 'The Graham Norton Show' Oscarwinnares Anne Hathaway, de hilarische Rebel Wilson, Jodie Comer en Daniel 'Harry Potter' Radcliffe.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers