Cupido schiet raak in 'Connie & Clyde'

dinsdag 5 november 2013

Op woensdag 6 november verovert Tine Embrechts het hart van Stefaan Degand. Als Els weliswaar, de nieuwe klant in het relatiebureau van Connie Coninx (Eva Van der Gucht).

Van het eerste moment waarop hun blikken elkaar kruisen, slaat de verliefdheid bij Pascal (Stefaan Degand) genadeloos toe. Liefde op het eerste gezicht dus, in de elfde aflevering van 'Connie & Clyde'.


Els is op zoek naar een romantische, grappige partner en ziet - tot groot ongenoegen van Connie - de ideale man in neefje Pascal. Ter voorbereiding van zijn langverwachte date gaat Pascal te rade bij ervaringsdeskundige Vincent (Ben Segers). Peggy (Nathalie Meskens) ziet de vonk tussen Pascal en Els met lede ogen aan en treurt om een gemiste kans.

Met neef Pascal die haar klantenbestand bezoedelt en echtgenoot Hans (Axel Daeseleire) die voortaan op de oprit kampeert, wordt Connie’s stressniveau danig op de proef gesteld. Maar een ramp komt bij de koppelaarster nooit alleen. Vader Hugo (Luk Wyns) bekokstooft namelijk iets met de cadeauboxen die het relatiebureau uitdeelt aan haar klanten en bij Vincent loopt een onschuldig avondje babysitten zwaar uit de hand...

'Connie & Clyde', woensdag 6 november om 21.15 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers