De beste Vlaamse stand-up comedians op VIER

woensdag 14 mei 2014

Lachen is gezond, en dat is wetenschappelijk bewezen. Lachen verbetert de doorbloeding van de aderen en dat zorgt op lange termijn dat je minder kans maakt op hart- en vaatziekten, op infarcten, beroertes en embolie.

Omdat VIER begaan is met de gezondheid van al zijn kijkers, pakt de zender vanaf donderdag 15 mei uit met kakelverse zaalshows van de grappigste Vlaamse stand-upcomedians. De zeven shows zijn nog nooit op televisie uitgezonden, sommige lopen op dit moment nog in de theaterzalen, van een absolute topprimeur gesproken!

Eerste aflevering - 'Alex Agnew: Interesting Times' (deel 1)
Alex Agnew ergert zich in zijn laatste show 'Interesting Times' mateloos aan het 'Big Brother'-gevoel van vandaag. Aan mensen die denken dat ze een mening hebben die iedereen moet kunnen lezen via het internet. Met dat exhibitionisme kan hij nog leven. Maar met die gestoorde vorm van sociale controle niet. ‘Ik kan niet leven met mensen die mij op Facebook vragen wat ik daar op die dag liep te doen naast een knappe griet, op een gezellig feestje, foto’s van mij nemen en die dan delen met de rest van de wereld’.

'Interesting Times' ligt trouwens aan de basis van 'The Legend Ends', de show waarmee Alex Agnew verschillende keren het Sportpaleis deed vollopen.

'Comedy Kings', vanaf donderdag 15 mei elke donderdag om 21.05 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers