Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

zondag 2 februari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Spinaziesalade met geroosterde bloemkool, opgelegde ui en pindasalsa
Een vegetarische maaltijdsalade met spinazie, geroosterde bloemkool, zoetzure opegelegde ui en een salsa van geroosterde pinda's.


Dinsdag: Witloofsoep met balletjes van gerookte ham en parmezaan
Een romige witloofsoep met sherry en balletjes met Cobourg ham en Parmezaanse kaas.

Woensdag: Cannelloni van kabeljauw met gestoofde prei
Een gegratineerde ovenschotel met gestoofde prei en cannelloni gevuld met brandade van kabeljauw in een lichte garnalensaus.

Donderdag: Kaiserschmarrn met appel en rozijnen
Een luchtige Oostenrijkse pannenkoek met appelcompote, in Calvados geweekte rozijnen, pruimenconfituur en bloemsuiker.

Vrijdag: Garbure
Een Franse maaltijdsoep uit de Landes met witte bonen, groene kool en gekonfijte eend.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (foto: © Evangelische Omroep 2021)

Een ruzie tussen twee Zeeuwse zussen liep uit de hand toen er een klap viel. Inmiddels is ook een derde zus bij het conflict betrokken. Nichtje Samantha wenst vurig dat de partijen weer bij elkaar komen. Lukt het Bert om dit te bewerkstelligen?

'Het Familiediner', om 21.30 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers