Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

zondag 16 maart 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Witte pens met tomatensaus met curry en gebakken aardappelen
Gebakken witte pens, tomatensaus met ui en currypoeder, krokante aardappelen en veldsla.


Dinsdag: Indiase butter bloemkool
Een vegetarisch, kruidig stoofgerecht met bloemkool, tomaat, boter en yoghurt, geserveerd met basmatirijst en krokante ui.

Woensdag: Kippenburgers met feta, pompoenstoemp en spinazie
Gebakken kippenburgers met feta, puree van aardappel en pompoen met gestoofde spinazie en gebakken ui.

Donderdag: Vichyssoise met zalmtartaar, toast en krokante prei
Een Franse, klassieke koude soep met prei, ui en aardappel, een tartaar van twee soorten zalm met getoast brood en gefrituurde prei.

Vrijdag: Pannenkoeken Mikado
Pannenkoeken met een bol vers vanilleroomijs en warme chocoladesaus.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Reünie' (KRO-NCRV)

René van der Gijp ziet zijn teamgenoten uit de jeugdopleiding van Sparta terug. Als 17-jarige maakt hij de overstap van Feyenoord naar Sparta. 'Sparta was veel meer een volksclub en dat paste me beter', zei hij daarover. Het was een getalenteerde groep jongens met een voetbaldroom, maar ook op een leeftijd waarop het uitgaansleven trok. Herinneringen liggen er dus op het veld en zeker zoveel daarbuiten. Hoe ziet het leven van deze sportieve jongens er nu uit?

'De Reünie', om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers