Dinsdag in 'Met Vier in Bed': B&B De Worfthoeve in Ten Aard

maandag 17 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Voor het tweede adres van de week trekt 'Met Vier in Bed' naar Ten Aard, een pittoresk dorpje nabij Geel, ten noorden van het Antwerps kanaal.

Te midden van uitgestrekte weilanden ligt B&B De Worfthoeve, sinds 2018 de thuisbasis van ex-profvoetballer Kevin Oris, en zijn vrouw Katrien. Kevin trok na enkele jaren bij Antwerp FC als profvoetballer naar Azië. Zijn vrouw en dochtertje volgden hem naar daar. Tijdens hun 6-jarig Oosters avontuur ontstond bij Katrien het idee om een B&B te beginnen: 'Ik vond het enorm leuk om het land te tonen aan familie en vrienden die op bezoek kwamen en om voor hen te koken'.

Toen ze terug naar België verhuisden, kocht het koppel een oude konijnenboerderij die ze verbouwden tot een B&B met 4 kamers die verwijzen naar de landen waar ze hebben gewoond.

Daarnaast beschikt de Worfthoeve ook over een ruim wellnessgedeelte met binnenzwembad en sauna, een gewoonte die ze vanuit Azië meenamen. Verwennerij is er ook bij het ontbijt, waar er veel zelfgemaakte producten worden geserveerd. Katrien baat een joga studio en een kapsalon uit, dus het is vooral Kevin die de B&B volledig runt.

'Met Vier in Bed', dinsdag 18 juni om 21.10 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers