Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

zondag 17 november 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Katsu sando met kip en Japanse coleslaw
Een Japanse sandwich met krokant gebakken kip en knapperige groenten.


Dinsdag: Komkommersoep met courgette en geitenkaas
Een zachte soep met komkommer en courgette, groene kruiden, krokante broodjes en Belgische geitenkaas.

Woensdag: Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Een frangipanetaart met kokos en bosvruchten, afgebakken met een crumble van kokos.

Donderdag: Saltimbocca alla romana met gebakken krieltjes
Een Italiaanse klassieker in de vorm van dunne lapjes kalfsvlees met rauwe ham en salie, met gebakken groenten en krieltjes.

Vrijdag: Gestoomde zeebaars met gebakken paksoi en rijst
Gestoomde zeebaars met gember, lente-ui en een beetje chili. Lekker met gebakken paksoi en geurige rijst.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Holland Huis' (SBS6)

Deze week ontvangt Roxeanne Hazes de grootste artiesten in de gezelligste kroeg van Nederland, Het Holland Huis. Terwijl de glazen klinken en de gasten aanschuiven aan de bar, geniet je van spetterende optredens van Danny de Munk, Wilbert Pigmans, John West, Susanna Veldmeijer en Django Wagner. Onze hoofdgast is niemand minder dan Yves Berendse, die onder andere zijn hit 'Terug In De Tijd zingt'. Daarnaast waagt hij zich aan de Hollandse HitKwis en heeft hij een nieuw talent bij zich.

'Het Holland Huis', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers