Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

zondag 17 november 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Katsu sando met kip en Japanse coleslaw
Een Japanse sandwich met krokant gebakken kip en knapperige groenten.


Dinsdag: Komkommersoep met courgette en geitenkaas
Een zachte soep met komkommer en courgette, groene kruiden, krokante broodjes en Belgische geitenkaas.

Woensdag: Bosvruchtentaart met kokosfrangipane en kokoscrumble
Een frangipanetaart met kokos en bosvruchten, afgebakken met een crumble van kokos.

Donderdag: Saltimbocca alla romana met gebakken krieltjes
Een Italiaanse klassieker in de vorm van dunne lapjes kalfsvlees met rauwe ham en salie, met gebakken groenten en krieltjes.

Vrijdag: Gestoomde zeebaars met gebakken paksoi en rijst
Gestoomde zeebaars met gember, lente-ui en een beetje chili. Lekker met gebakken paksoi en geurige rijst.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Deze gerechten heeft 'Dagelijkse Kost' deze week in petto!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Reünie' (KRO-NCRV)

René van der Gijp ziet zijn teamgenoten uit de jeugdopleiding van Sparta terug. Als 17-jarige maakt hij de overstap van Feyenoord naar Sparta. 'Sparta was veel meer een volksclub en dat paste me beter', zei hij daarover. Het was een getalenteerde groep jongens met een voetbaldroom, maar ook op een leeftijd waarop het uitgaansleven trok. Herinneringen liggen er dus op het veld en zeker zoveel daarbuiten. Hoe ziet het leven van deze sportieve jongens er nu uit?

'De Reünie', om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers