Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

zondag 13 april 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Pasta carbonara met guanciale en spinazie
Een pasta carbonara met speltpasta, krokant gebakken guanciale en veel spinazie.


Dinsdag: Chocoladeflan met slagroom en chocoladeschilfers
Een bodem van gistdeeg gevuld met chocoladeflan, afgewerkt met slagroom en twee soorten chocoladeschilfers.

Woensdag: Gevulde paprika's met linzen, geitenkaas en salsa verde
Geroosterde paprika's met een vulling van veel groenten en linzen, gegratineerd met geitenkaas en honing en geserveerd met een groene kruidensaus.

Donderdag: Stoofpotje van asperges en witte pens met beurre blanc van kervel
Gestoofde asperges, gebakken witte pens, botersaus met kervel, croutons en een gepocheerd eitje.

Vrijdag: Regenboogforel met artisjok barigoule en puree met tuinkruiden
In de oven geroosterde regenboogforel, violet artisjokken in een lauwe Provençaalse vinaigrette met tomaat en spek, en puree met groene kruiden.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

De verbanning van een Verrader leidt tot spanning tussen de twee overgebleven Verraders. De verdenkingen richting een van de spelers stapelen zich op, waardoor zij zich genoodzaakt ziet om tijdens de missie strategisch te werk te gaan. Maar ook een andere speler blijft verdacht in vele ogen.

'De Verraders', om 20.10 uur bij RTL 4.

Dossiers