'Home and Away': week 17 (2019) - PREVIEW

zaterdag 20 april 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 22 april 2019 - aflevering 6973
Raffy's leven is in gevaar wanneer ze vast komt te zitten in de tunnel. De volwassenen ontdekken het web van leugens van de kinderen en vrezen voor hun veiligheid. Chelsea en Colby moeten samenwerken om Raffy te redden.

Dinsdag 23 april 2019 - aflevering 6974
Na Chelsea's heldendaad beseft Colby dat zijn gevoelens voor haar nog niet verdwenen zijn. Kan Brody omgaan met de aandacht voor zijn nieuwe, gezonde menu? Marilyn voelt zich schuldig over de verwondingen van Raffy.

Woensdag 24 april 2019 - aflevering 6975
Dean krijgt heel onverwacht bezoek. Willow trekt Justin nog maar eens mee in Deans ellende. Brody gaat een race tegen de klok aan om indruk te maken op een foodblogger.

Donderdag 25 april 2019 - aflevering 6976
Colby en Chelsea komen een struikelblok tegen in hun relatie. Een ongeluk heeft vreselijke gevolgen voor Karen. Willow vraagt John om een vriendendienst voor Dean.

Vrijdag 26 april 2019 - aflevering 6977
Dean probeert Karen te overtuigen om hulp te zoeken. Justin gaat de confrontatie met Robbo aan om Tori te beschermen. Jasmine legt zich neer bij Robbo's beslissing.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers