'Home and Away': week 39 (2019) - PREVIEW

zaterdag 21 september 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 23 september 2019 - aflevering 7008
Dean en Chelsea brengen een bezoek aan Karen. Gooit Colby roet in het eten? Justin krijgt wijze raad. Willow is kwaad op Justin omdat ze hem voor een onmogelijk dilemma heeft geplaatst.

Dinsdag 24 september 2019 - aflevering 7009
Door zijn ultimatum zet Justin zijn relatie met Willow onder druk. Maggie voelt zich enorm geliefd dankzij alle steun die ze krijgt. Tori en haar team herevalueren de medicatie van Raffy.

Woensdag 25 september 2019 - aflevering 7010
Coco en Ryder proberen Raffy op te vrolijken, maar dat verloopt niet volgens plan. Maggie neemt een beslissing na het succes van de geldinzamelingsactie. Een mysterieuze vrouw arriveert in Summer Bay.

Donderdag 26 september 2019 - aflevering 7011
Robbo en Jasmine voelen zich meer dan ooit verbonden. Kunnen Justin en Willow hun relatie redden? Ziggy en Brody worden omringd door drama.

Vrijdag 27 september 2019 - aflevering 7012
Dean en Colby eisen antwoorden van Karen. Willow wil haar leven een nieuwe wending geven en krijgt daarbij steun van Robbo. Brody neemt Simone aan als hulp in Salt. Ziggy twijfelt aan haar bedoelingen.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers