'Moviesnackx Special' live op premiere van 'Wat Mannen Willen'

zondag 15 november 2015

Op maandag 16 november zendt JIM om 19.00 uur een 'Moviesnackx Special' uit over de nieuwe Vlaamse film 'Wat Mannen Willen'.

JIM-gezicht Niko Van Driessche trekt voor deze live-uitzending naar Kinepolis Gent, waar de première van de film plaatsvindt. Niko krijgt hiervoor hulp van Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen, die post vatten op de rode loper. Stan Van Samang komt ook langs en brengt live 'Lucky Me', de titelsong van 'Wat Mannen Willen'. Iedereen kan deze speciale live-uitzending op de rode loper gratis bijwonen vanaf 18.00 uur.


Francesca Vanthielen en Kurt Rogiers op de rode loper
Tijdens de 'Moviesnackx Special' wordt Niko een uur lang bijgestaan door Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers, die op de rode loper heel wat bekende gasten zullen interviewen. Samen met hen en het aanwezige publiek kijken ze ook naar de allereerste beelden van de film en heel wat backstage materiaal. De uitzending wordt afgesloten door Stan Van Samang: hij brengt een live versie van 'Lucky Me', de titelsong van de film.

'Wat Mannen Willen' is het regiedebuut van Filip Peeters. De romantische komedie vertelt het verhaal van zes mannen die op zoek zijn naar geluk in het leven en hun grote liefde, wat mannen écht willen dus. Onder andere Jonas Van Geel, Gène Bervoets, Adriaan Van den Hoof, Tom Audenaert, Louis Talpe, Ben Segers en Nathalie Meskens vormen de hoofdcast.

De 'Moviesnackx Special' is tussen 19.00 en 20.00 live te volgen bij JIM en JIM.be. Iedereen is ook welkom aan Kinepolis Gent vanaf 18.00 uur om de live-uitzending aan de rode loper mee te maken. De productie is in handen van Yoshi Aesaert voor productiehuis Marmalade Films uit Gent.

'Moviesnackx Special', maandag 16 november om 19.00 uur bij JIM en op JIM.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers