Rob de Nijs en Helene Fischer op moederdag bij MENT TV

zaterdag 12 mei 2012

MENT TV pakt naar aanleiding van moederdag uit met een paar bijzondere zondagconcerten. Zo is er net over 10.00 uur Helene Fischer met een uniek live concert vanuit de Lanxess Arena in Keulen. Om 12.00 uur eten de moeders extra smakelijk met hun favoriet Rob De Nijs op MENT. Het concert 'HEEL' met Rob De Nijs en het Metropole Orkest loopt vanuit Carré in Amsterdam.

De 2 concerten kaderen in het totaalprogramma 'MENT op Zondag' waarin Herbert Verhaeghe ook gasten ontvangt: Nu zondag zijn dat Bart Herman en Eric Flanders.


Bart Herman is trouwens van op de zender niet weg te slaan dit weekend. Hij is samen met de 3JS uit Nederland de hele zaterdag te gast. Samen kondigen ze ieder uur de programma's aan en praten ze samen over muziek in Vlaanderen en Nederland, over stijlen, optreden, componeren en alles wat leuk is in het leven. Ze laten ook hun favoriete muziek op de MENT-kijker los.

'MENT op Zondag' en de concerten kunnen ook door de nog niet-digitale kijker worden meegepikt. MENT TV is op zondag tussen 8.00 en 14.00 uur ook te zien op het infokanaal, gewoon op de kabel.

MENT TV is er 24 uur per dag digitaal op Telenet, Numéricable en Yelo van Telenet.

menttv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers