Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 5 januari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Noedels met zeekat en Thaise dressing
Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.


Dinsdag: Cannelloni van savooikool met zoete aardappel en uiensaus met kruidenkaas
Een gevuld savooikoolblad met gestoofde savooikool, zoete aardappel, halloumi en walnoot, met een saus van gebakken ui en kruidenkaas.

Woensdag: Rijstpap belle Hélène
Romige rijstpap met gepocheerde peer afgewerkt met chocoladesaus, slagroom en krokante amandelschilfers.

Donderdag: Ragù bianco met tagliatelle
Een Italiaanse stoofpot met spiering, pancetta, witte wijn en selder.

Vrijdag: Konijn met krieken
Konijn, gemarineerd en gegaard in zuur kriekbier, met denappeltjes en waterkers.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Reünie' (KRO-NCRV)

René van der Gijp ziet zijn teamgenoten uit de jeugdopleiding van Sparta terug. Als 17-jarige maakt hij de overstap van Feyenoord naar Sparta. 'Sparta was veel meer een volksclub en dat paste me beter', zei hij daarover. Het was een getalenteerde groep jongens met een voetbaldroom, maar ook op een leeftijd waarop het uitgaansleven trok. Herinneringen liggen er dus op het veld en zeker zoveel daarbuiten. Hoe ziet het leven van deze sportieve jongens er nu uit?

'De Reünie', om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers