'Sturm der Liebe': week 38 (2019) - PREVIEW

zondag 15 september 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 

Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 16 september 2019 - aflevering 2886
Christoph helpt Paul, op voorwaarde dat hij hem helpt om Alicia terug voor zich te winnen. Een nietsvermoedende Alicia is onder de indruk van de actie van Christoph en verontschuldigt zich voor haar uitspraken. Tina en Desirée vertrouwen Carsten niet en besluiten zijn kamer te doorzoeken. Ze vinden de vermiste knuffel van Tom. Paul geeft Romy tips over hoe ze haar sportieve prestaties kan verbeteren.

Dinsdag 17 september 2019 - aflevering 2887
Désiree is ervan overtuigd dat Carsten een oplichter is en wil hem ontmaskeren. Carsten zoekt intussen het gezelschap van Tina op. Christoph probeert zich nog steeds te verzoenen met Alicia. Zij heeft echter haar zinnen op Viktor gezet. André is enthousiast over de vervanger van Werner. Dat maakt Werner jaloers, want hij kan niet geloven dat het Fürstenhof ook zonder hem goed zou draaien.

Woensdag 18 september 2019 - aflevering 2888
Carsten probeert nog steeds het vertrouwen van Tina te winnen. Viktor zit in een tweestrijd: enerzijds merkt hij hoe de afstand tussen hem en Jessica groter wordt, anderzijds kan hij Alicia niet uit zijn hoofd zetten. Christoph verontschuldigt zich bij Alicia voor zijn mislukte verzoeningspoging. André moet nog steeds vasten en is blij wanneer zijn personeel solidair wil zijn met hem. Maar solidariteit blijkt toch ook zijn grenzen te hebben.

Donderdag 19 september 2019 - aflevering 2889
Paul is dolgelukkig wanneer zijn schorsing opgeheven wordt. Hij wil een reclamespot maken om sponsors te vinden. Romy zal hem daarbij helpen en leent de drone van Valentina. Jessica is niet zo blij met de vriendschap tussen Viktor en Alicia, ze vertrouwt het niet. Tina en Desirée ontdekken de waarheid over Carsten.

Vrijdag 20 september 2019 - aflevering 2890
Na het ongeval wordt Paul naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel hij de operatie goed doorstaan heeft, is hij nog steeds bewusteloos. Christoph gaat naar het ziekenhuis om Alicia te steunen, maar zij laat zich door Viktor troosten. Robert krijgt een aanvraag voor een golftoernooi. Natascha is boos omdat een voormalige klasgenote meer aandacht kreeg op de klassenreünie dan zij. Michael probeert haar op te monteren, maar Jessica strooit nog meer zout in de wonde.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers