Wat schaft de pot in 'Dagelijkse Kost'?

zondag 9 februari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Gehaktbrood met witte kool in witte saus
Gehaktbrood met gestoofde witte kool in een lichte kaassaus en gekookte aardappelen.


Dinsdag: Schelvis, smeus met andijvie en gebrande boter met citroen en ansjovis
Gepaneerde schelvis, geplette aardappel met gestoofde andijvie, en beurre meunière met citroen en ansjovis.

Woensdag: Nasi met krab en bloemkool
Gebakken rijst met krab, bloemkool, erwtjes en mais op een dunne omelet, afgewerkt met lente-ui, sriracha en krokante uitjes.

Donderdag: Paccheri met champignons
Buispasta met een saus van champignons en ricotta met gebakken champignons, pecorino en citroen.

Vrijdag: After Eight Brownie
Een brownie in drie lagen met botercrème met munt en ganache van donkere chocolade.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De 17-jarige Degnet zat vol energie en ambitie. Hij was net begonnen aan de school voor journalistiek om als oorlogsverslaggever te strijden tegen onrecht. Zijn grootste angst? Op jonge leeftijd overlijden en niet al zijn dromen kunnen waarmaken. Deze angst werd na een avondje stappen werkelijkheid: Degnet fietste onder invloed van alcohol de snelweg op en kwam in een fataal ongeluk terecht. Zijn vrienden en familie blikken terug op zijn mooi maar bewogen leven.

'Van de Wereld', om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers