Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 16 februari 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Kroket van geitenkaas en witloofsalade met radicchio en honingvinaigrette
Een kroket met een vulling van bio geitenkaas met een slaatje van witloof, roodlof en appel, en een vinaigrette met honing.


Dinsdag: Stromboli met ricotta, aardpeer, boerenkool en Gandaham
Een Italiaanse hartige strudel op basis van pizzadeeg met een vulling van ricotta, aardpeer, boerenkool en Gandaham.

Woensdag: Geroosterde zalm met harissa, bulgur en broccolini
In de oven geroosterde zalm met harissa en ketjap manis, kruidige bulgur en broccolini.

Donderdag: Kotelet met peperroomsaus, witloof en kroketten
Gebakken varkenskotelet, peperroomsaus met gekneusde peper, gebakken witloof, witloofsalade en kroketten.

Vrijdag: Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted VIPS' (AVROTROS)

Renée Fokker en Ortál Vriend, Mart Hoogkamer en Chahid Charrak, Willem Voogd en Britte Lagcher, Roxanne Kwant en Duncan Tromp, Géza Weisz en Dio, en het opsporingsteam blikken terug op hun avontuur in 'Hunted VIPS'. Ze bespreken hun hoogte- en dieptepunten en lichten de keuzes toe die ze hebben gemaakt of hadden moeten maken. Is hun vlucht verlopen zoals ze hadden verwacht?

'After the Hunt', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers