Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 23 maart 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Bladerdeegtaart met aubergine, tomaat en mozzarella
Een hartige taart met ricotta en zongedroogde tomaten en een vulling van gebakken aubergines, sjalotten en kerstomaten, gegratineerd met gemalen mozzarella.


Dinsdag: Lamskroon met ansjovisboter, boontjes en pommes noisettes
Gebakken lamskroon, kruidenboter met ansjovis, zacht gegaarde sjalotten met madeira, gekookte boontjes en aardappelbolletjes.

Woensdag: Rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri
Gebakken rogvleugel met gebakken aardappelen, groene asperges en chimichurri met gekonfijte paprika.

Donderdag: Citroencake met ricotta en frambozen
Een frisse citroencake met ricotta, verse frambozen en een coulis van framboos.

Vrijdag: Indiase 'Balti'-kip met naan en raita
Een stoofpot met kip, tomaat, verse chilipasta en yoghurt, geserveerd met naan en frisse raita.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 5 logo

Kees krijgt klappen van een oplichter in Portugal en reist met Ronald uit Deventer naar Kenia om diens 90-jarige moeder te redden. De hoogbejaarde vrouw werd enkele jaren geleden door haar andere zoon onder valse voorwendselen naar Afrika gehaald en van al haar geld beroofd.

'Kees Van Der Spek Ontmaskert', om 21.30 uur bij RTL 5.

Dossiers