Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 28 september 2025
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Veggie okonomiyaki
Een Japanse hartige pannenkoek met spitskool, afgewerkt met Japanse mayonaise en okonomiyakisaus.


Dinsdag: Varkenswangen met blauwe kaas en bruin bier, kroketten en witloofsla
Een stoofpot met varkenswangen, Achelse blauwe en donker bier, geserveerd met kroketten en een witloofsla met appel en blauwe kaas.

Woensdag: Snoekbaars met puree, venkel en beurre blanc met mosterd
Op het vel gebakken snoekbaars met puree, gesmoorde venkel en botersaus met graanmosterd.

Donderdag: Bananentaart met dacquoise en crème suisse met chocolade
Een taart met amandelmeringue, chocoladepudding met slagroom, schijfjes banaan, bresiliennenootjes en chocoladeschilfers.

Vrijdag: Tomato tonnato
Een kleurige tomatensalade met tonijnmayonaise en een tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit kookt Jeroen Meus deze week in 'Dagelijkse Kost'!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sterren op het Doek' - Özcan Akyol (MAX)

Schrijver Geert Mak, door Özcan Akyol een 'levende legende' genoemd, verkocht zo'n twee miljoen boeken. In Amsterdam vertelt hij over zijn jeugd in Friesland en de invloed van de Tweede Wereldoorlog. Zijn portretten worden onthuld in Museum Belvédère in Oranjewoud.

'Sterren op het Doek', om 20.40 uur bij MAX op NPO 2.

Dossiers