Woelige week in 'Big Brother': tranen bij Tom, woede bij Ronahi

donderdag 22 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Na het gespin rond de vorige exit afgelopen zaterdag lopen de emoties hoog op in het 'Big Brother'-huis. De twee kampen doen er alles aan om elkaar op de nominatiebank te zetten.

Zo zag Ronahi het niet aankomen dat haar medebewoners haar massaal naar huis willen stemmen. Dat bleek na een enquête die de bewoners van 'Big Brother' moesten invullen. 'Nu weet ik hoe jullie echt over me denken', aldus een aangeslagen Ronahi.
Ook tranen bij publiekslieveling Tom. Voor de eerste keer sinds Tom zich in het huis bevindt, wordt hij herinnerd aan zijn zoontje. Meer bepaald aan de geboorteknuffel van zijn zoontje. Hij kan zijn tranen op dit moment dan ook niet bedwingen.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers