'De Smaak van Joël', aflevering 3: Rijpen

donderdag 25 juli 2019

In 'De Smaak van Joël' ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'.

Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de koe. Verder: een zorgvuldig gerijpte steak, die wordt met de week lekkerder. Maar ja, ergens moet er een punt zijn waarop zo’n stuk vlees het hoogtepunt voorbij is. In het land van de steaks, de Verenigde Staten, gaat Joël op zoek naar het omslagpunt.


'De Smaak van Joël', vrijdag 26 juli om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers