Deze bekende bakkermakkers doen mee aan 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'

maandag 23 augustus 2021

Vanaf zondag 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 gaat een speciaal 'HHB'-seizoen van start: 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'. Hierin doen bekende gezichten uit eerdere 'HHB'-seizoenen mee.

Vandaag is bekendgemaakt in deze video welke bakkersmakkers meedoen. Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas zullen nog een keer de sterren van de hemel bakken.


Het voorverwarmen van de ovens kan beginnen, want de oud-bakkers van 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' zijn bekendgemaakt. Dit seizoen verwelkomen André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zeven bakkers uit eerdere 'HHB'-seizoenen. Voor de tweede keer, daar zijn ze weer: Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas.

'Bakkers klaar, bakken maar.' Dat hebben de oud-bakkers een tijd niet gehoord, maar ze weten nog precies wat ze moeten doen. De opdrachten in 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' zijn op de opdrachten uit eerdere seizoenen geïnspireerd. De 'HHB''ers trappen af met een speciale appeltaart als signatuuropdracht, gevolgd door een technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt en een krokant spektakelstuk.

[video]

'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' begint op zondagavond 5 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers