'Food CIA': hertenvlees, mozzarella en taugé

zondag 24 februari 2019

Kate gaat naar Napels om te vragen waarom er zoveel viezige vloeistof in een zakje mozzarella zit en ze komt oog in oog te staan met honderd bedeesde buffels.

Jimmy vraagt zich af waarom Groot-Brittannië zoveel hertenvlees importeert, terwijl er meer wilde herten leven dan ooit tevoren. Hij haalt zijn jachtgeweer weer voor de dag. Matt ontdekt waarom er op sommige verpakkingen taugé staat dat het niet rauw gegeten mag worden en hij komt erachter dat er mogelijk bacteriën op groeien die dodelijk kunnen zijn.


'Food CIA', maandag 25 februari om 19.55 uur op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers