Honderdduizenden luisteraars getuige van radiohuwelijk

vrijdag 20 september 2019
Foto: Qmusic - © Didi 't Hart Fotografie

Honderdduizenden luisteraars waren vanochtend getuige van het huwelijk dat live op de radio voltrokken werd. Qmusic-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben deze trouwerij binnen een week geregeld voor luisteraars Marlon en Gert-Jan.

Om acht uur begon de ceremonie en iets voor negenen gaven Gert-Jan en Marlon elkaar het jawoord. Zij deden dat ten overstaan van vrienden, familie, het radioteam en alle luisteraars die op dat moment naar de ochtendshow van Qmusic luisterden. Twee weken geleden kondigden Mattie en Marieke aan een huwelijk te gaan organiseren binnen een week. Vorige week werden Gert-Jan en Marlon gekozen en vandaag was het zover. Twee Ferrari's, de bruidstaart, bloemen, alles was binnen een week en met behulp van luisteraars geregeld.

Het zangduo Suzan en Freek speelde op de ceremonie voor het eerst hun nieuwe nummer 'Spiegelbeeld' live. Het bruidspaar staat nog een vol programma te wachten met een boottocht, een barbecue en een knalfeest waar onder anderen dj-act Kris Kross Amsterdam komt draaien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers