'Jar in Goed Gezelschap': Jasja Heijboer & Maarten de Gruyter

donderdag 11 juli 2019

In de zesde aflevering gaat Jar op pad met ondernemers Maarten de Gruyter en Jasja Heijboer. Maarten komt uit de bekende kruideniersfamilie De Gruyter en is succesvol in het vastgoed, daarnaast houdt hij zich bezig met zijn stichting voor de genezing van Diabetes 1.

Jasja is eigenaresse van het dj-boekingskantoor Ace Agency en is de drijvende kracht achter wereldberoemde dj’s als Martin Garrix en Don Diablo.

Maarten de Gruyter is een van de ruim 100.000 Nederlanders die lijdt aan een auto-immuunziekte, diabetes type 1. In 2006 richtte De Gruyter stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) op om onderzoek naar genezing van diabetes type 1 te financieren. Maarten vertelt openhartig hij door de ziekte zijn gezichtsvermogen achteruitgaat. Maar hij laat zien aan Jaïr dat hij het maximale uit het leven wil halen. Ze slaan een balletje op de golfbaan met Ronald de Boer, bezoeken een van zijn vastgoedprojecten, steken een kaarsje op in de St. Jans Kathedraal en ze kijken een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub in Den Bosch om vervolgens af te sluiten met een spetterend feest in zijn achtertuin.

Jasja Heijboer neemt Jaïr mee in de snelle wereld van de grootste dj’s op aarde. Per helikopter gaan zij naar een optreden van Don Diablo in een voetbalstadion in Duitsland. Terug in Nederland vertelt Jasja in de rustieke omgeving van haar huis in ’t Gooi over de keerzijde van de drukke dj-schema’s. Het harde werken had een negatief effect op haar gezondheid, maar een jaar geleden gooide zij met succes het roer om. Op 27 mei brak de wereldberoemde dj Martin Garrix zijn enkel tijdens een optreden in Las Vegas. De nummer 1 dj van de wereld moest onder het mes, waardoor op het kantoor van Jasja het boekingsteam van Garrix de handen vol had om al zijn shows in juni af te zeggen. De genezing van Garrix’ enkel komt voor Jaïr op tijd. Jasja neemt hem mee naar een show in Frankrijk waar haar grote ster na een maand rust weer een optreden geeft.

Bij 'Jaïr in Goed Gezelschap' laat Jaïr zich onderdompelen in de zakelijke wereld en de privélevens van succesvolle en ondernemende Nederlanders. Wat maakt hen succesvol? Hoe doen ze zaken? En hoe wordt succes gevierd?

'Jaïr in Goed Gezelschap', vrijdag 12 juli om 21.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers