Kampeerleek Domien Verschuuren gaat hele week kamperen

zondag 13 augustus 2017

Aanmodderen met tentstokken, oploskoffie en wc rollen. Kampeerleek Domien gaat het allemaal meemaken als hij de 3FM-luisteraar een week lang meeneemt op vakantie.

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus zendt hij zijn radioshow iedere ochtend uit vanaf een andere camping. En de BNN-dj komt niet met lege handen: vanaf de camping maakt hij de luisteraar iedere dag blij met een ontbijtconcertje van onder anderen Teske, Di-rect, Orange Skyline en Linde Schöne. Ook zorgt hij ervoor dat de ochtendgymnastiek in het zwembad gewoon door kan gaan, bakt hij pannenkoeken voor het hele veld, versterkt hij het animatieteam en brengt hij koffie langs bij de buren.


Domien is nogal een leek als het om kamperen gaat. Tijd om daar verandering in te brengen. Domien: 'Heel Nederland houdt van kamperen, maar mijn hart heeft het nog niet veroverd. Deze week ga ik aanpakken om alle kneepjes van het camping-vak te leren. Hopelijk helpt de 3FM-luisteraar me een beetje met tips & tricks, want ik zal het nodig hebben!'

'Domiens Campingtour':

Maandag 14 augustus
Camping de Watermolen (Opende, Groningen)
Te gast: Orange Skyline

Dinsdag 15 augustus
Camping Het Groene Eiland (Appeltern, Gelderland)
Te gast: Linde Schöne

Woensdag 16 augustus
Camping Beringerzand (Panningen, Limburg)
Te gast: Teske de Schepper

Donderdag 17 augustus
Camping Duin en Strand (Renesse, Zeeland)
Te gast: tba

Vrijdag 18 augustus
Camping De Lievelinge (Vuren, Gelderland)
Te gast: Di-rect

'Domiens Campingtour', volgende week iedere ochtend in 'Domien - Jouw Ochtendshow' bij BNN op NPO 3FM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers