Laatste 'Pauw' neemt afscheid van Nationaal Dictee

donderdag 1 juni 2017

Vrijdag in de allerlaatste 'Pauw' van dit televisieseizoen nemen we afscheid van het Nationaal Dictee. Bart Chabot schrijft voor de gelegenheid de Allerlaatste Zin en Philip Freriks leest hem voor het allerlaatst voor aan het door het programma 'Pauw' samengestelde panel.

Jeroen Pauw sluit hiermee tegelijkertijd de meest succesvolle periode van zijn programma af. De laatste 'Pauw' is vrijdag 2 juni te zien om 22.30 uur bij de VARA op NPO 1.

Jeroen Pauw: 'Een late night talkshow is een van de boeiendste programma's om te maken. Elke keer op zoek naar het gesprek van de dag, voorzichtig meegaan met de waan van de week en tegelijk proberen een vrolijk en optimistisch uur te maken, zo vlak voor het slapen gaan. Dit was een fijn seizoen, na een spetterende start samen met Eva Jinek in de politieke praatshow 'Pauw&Jinek: De Verkiezingen', genieten we nog bijna dagelijks van het formatiespel. We hebben de successen van Feijenoord en Dumoulin gevierd en het avontuurlijk presidentschap van Donald Trump besproken. Ik kijk er nu al naar uit om het stokje van Eva na de zomer weer over te nemen.'

Het aantal kijkers voor het programma 'Pauw' neemt voor het derde achtereenvolgende jaar toe. Ten opzichte van het najaar steeg het marktaandeel met 4,2% naar 25,1% en groeide het aantal kijkers tot een gemiddelde van 845.000. Pauw is vanaf 4 september weer terug bij de VARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers