Maart op RTL Telekids en B.O.Z.

zondag 4 maart 2018

Vanaf maandag 5 maart kunnen kinderen elke schooldag om 7.30 uur genieten van de nieuwe serie 'Barbie Dreamtopia'. In deze animatieserie neemt de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie mee op reis naar haar fantasiewereld, Dreamtopia.

Samen met hun vrienden ontdekken ze spannende landen met oneindige mogelijkheden. Ze beleven verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.


'Monchhichi'
Ook nieuw bij RTL Telekids is de serie 'Monchhichi'. Vanaf 24 maart op zaterdag en zondag te zien om 8.00 uur. De moedige en schattige wezentjes uit deze animatieserie, zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi maken kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het creëren van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

'Oggy & De Kakkerlakken'
Vanaf maandag 19 maart zijn er van maandag t/m vrijdag om 16.00 uur nieuwe afleveringen te zien van 'Oggy & De Kakkerlakken' De blauwe kat Oggy is lief en hij is een doetje. Hij zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als niet drie kakkerlakken hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

B.O.Z. RTL 7
'Beyblade Burst' Bij B.O.Z. zijn op schooldagen om 08.00 uur nieuwe afleveringen te zien van 'Beyblade Burst'. In de animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi en zijn beste vriend Shu Kurenai. Shu Kurenai is een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers