Makers 'Chateau Meiland' en Wim Jonk op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 28 september 2019

Zondag 29 september 2019 zijn tv-producenten Vincent ter Voert en Vera Driessen én oud-voetballer Wim Jonk te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.
Vincent ter Voert en Vera Driessen, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 14.00 uur, vormen het echtpaar achter de succesvolle tv-producent Vincent TV Producties. Ze zijn verantwoordelijk voor programma's als 'Chateau Meiland', 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' en 'Beau Five Days Inside'. Voor 'Chateau Meiland' zijn ze genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Voormalig international Wim Jonk, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, begon dit seizoen als trainer bij de club waar alles voor hem begon: FC Volendam. De ambities reiken ver: met aanvallend voetbal terug naar de Eredivisie. De 49-voudig international is één van de grootste aanhangers van het gedachtengoed van Johan Cruijff; hij is ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder andere aandacht voor de geschiedenis van de Televizier-Ring.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 29 september van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers