Michael Jackson Tribute Day op MTV

dinsdag 7 juli 2009

Dinsdag wordt Michael Jackson, The King of Pop, naar zijn laatste rustplaats gebracht. MTV bewijst Michael Jackson vandaag ook een laatste eer door een gewijzigde programmering. De hele dag staat in het teken van The King of Pop, en focust zich op de grootsheid van de muzikale erfenis die hij achter laat.

O


p de dag van de herdenkingsdienst zullen alle MTV kanalen wereldwijd een grote selectie van Jackson's beste video's, optredens en interviews uitzenden door de verschillende decennia heen, die diep verborgen lagen in de kluis van MTV. De door MTV Networks International geproduceerde special MTV Presents: Michael Jackson, The King of Pop volgt het leven van Michael Jackson zien vanaf zijn kindertijd en zijn Jackson 5 dagen, langs zijn opzienbarende solocarriŤre in de jaren '80 en '90 en de weg naar zijn titel van King of Pop, tot aan zijn onverwachte dood afgelopen juni.

'MTV Presents: Michael Jackson, The King of Pop', om 20.00 uur.
'Michael Jackson's Greatest TV Moments', om 22.00 uur.
'Michael Jackson Top 20 video Tribute', om 23.00 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers