Minister Dennis Wiersma in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 26 maart 2022

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.


Minister Dennis Wiersma
Zondagmorgen is onderwijsminister Dennis Wiersma te gast bij Rick Nieman. De minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs gaat er voor zorgen dat gevluchte Oekraïense kinderen ook in Nederland naar school kunnen.

Schrijver Leon de Winter
Schrijver Leon de Winter is te gast bij Rick Nieman. Over de gevolgen van de Russische invasie in Oekraïne en de bemiddelingspoging van Israël.

Kolonel Han Bouwmeester
Kolonel Han Bouwmeester van de Nederlandse Militaire Academie over de oorlog in Oekraïne, de rol van de Russische inlichtingendiensten en de militaire strategie van president Poetin.

Janneke Willemse en Jim Tehupuring
Financieel journalist Janneke Willemse en beleggingsexpert Jim Tehupuring zijn te gast in 'WNL Op Zondag'. Door inflatie en een lage rente wordt het spaargeld steeds minder waard. Welke beleggingen leveren het meeste op in tijden van crisis.

'WNL Op Zondag', zondag 27 maart om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers