Muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' terug met nieuw spelelement

woensdag 24 augustus 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Vanaf woensdag 31 augustus start alweer het vierde seizoen van de muzikale spelshow 'I Can See Your Voice'. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley raden samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat of iemand een gouden keeltje heeft óf zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

In dit woensdagavond-programma draait alles maar om één grote vraag: wie kan er echt zingen en wie houdt ons compleet voor de gek? De presentatie ligt opnieuw in handen van Carlo Boszhard en dit seizoen wordt er met de spelkandidaat een nieuw spelelement geïntroduceerd.


De nieuwe twist in dit seizoen van 'I Can See Your Voice' is dat de wekelijks wisselende spelkandidaat per ronde kiest wie de valse kraai onder de zeven deelnemers is. Iedere goede gok levert de kandidaat in totaal duizend euro op. In de allesbeslissende finaleronde kan de kandidaat ervoor kiezen om het bij elkaar gespeelde bedrag te innen óf alles of niks te spelen. Heeft de laatste zanger(es), die een duet zingt met de bekende zanger, een mooie stem, dan wint de kandidaat €7500,- voor een zelf uitgekozen doel.

De spelkandidaat wordt in het nieuwe seizoen bijgestaan door het panel, bestaande uit Fred van Leer, Marieke Elsinga en Edsilia Rombley. Naast de vaste panelleden schuift iedere week een wisselend panellid aan, waaronder Wolter Kroes, Trijntje Oosterhuis, Jamai Loman, Miljuschka Witzenhausen, Buddy Vedder en Emma Heesters. De laatst overgebleven deelnemer mag aan het eind van de show een duet zingen met een van de panelleden, waarbij eindelijk bekend wordt of deze kan zingen of niet.

'I Can See Your Voice' wordt geproduceerd door Warner Bros Nederland en is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers