Nicolette van Dam en Bas Smit winnen Sky Radio's Christmas Tree For Charity 2019

zaterdag 7 december 2019
Foto: Sky Radio - © Talpa Network 2019

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn de grote winnaars van de elfde editie van Sky Radio's goede doelen-event Christmas Tree For Charity.

Juryleden Maik de Boer en Anouk Smulders verkozen de kerstboom van de twee, compleet versierd in stijl van hun goede doel 'Prinses Máxima Centrum', tot de best versierde kerstboom van 2019. De Sky Radio Kerstman overhandigde de felbegeerde hoofdprijs, €50.000 zendtijd op Sky Radio voor het goede doel, aan de trotse winnaars.


Nicolette van Dam: 'Dit is zo cool! De cheque van €50,000,- zendtijd bij Sky Radio om te vertellen wat het Prinses Máxima Centrum allemaal doet. Dat we deze prijs hebben is echt geweldig!'

Bas Smit: 'We zijn zo blij. Ik heb nog nooit in mijn leven iets gewonnen en deze prijs wilde ik heel graag. Het is fantastisch!'

Naast Nicolette van Dam en Bas Smit streden ook Saar Koningsberger en Rutger Vink (namens Het Vergeten Kind), Estelle Cruijff en Najib Amhali (namens de Cruyff Foundation), Gordon en zijn broer Johnny (namens het Ouderfonds), Tim Coronel en Thomas Berge (namens Stichting van het Kind), Faya Lourens en Koen Kardashian (namens Kinderen van de Voedselbank), Rolf Sanchez en Emma Heesters (namens Kika), Rossana Kluivert en Rachel Hazes (namens het Kluivert Dog Rescue Center), Albert Verlinde en Tessa Sunniva van Tol (namens het Aidsfonds), Rogier Smit en Frank Jansen (namens Hulphond Nederland) en Monique Smit en Maarten Steendam (namens Villa Pardoes) voor de hoofdprijs.

Christmas Tree For Charity
Sky Radio's Christmas Tree For Charity is een goede doelen event van Sky Radio dat al elf jaar op rij plaatsvindt vlak voor de feestdagen. Bekende Nederlanders nemen het, als ambassadeurs van een goed doel, tegen elkaar op in een hilarische strijd om de best versierde kerstboom te creëren. Hiervoor krijgen zij slechts 15 minuten. Alles wordt uit de kast getrokken om de hoofdprijs, €50.000 zendtijd voor het goede doel bij Sky Radio, in de wacht te slepen. Aan de vakkundige jury, dit jaar bestaande uit Maik de Boer en Anouk Smulders, de taak om de best versierde boom, in stijl van het goede doel, te kiezen. De presentatie van Christmas Tree For Charity werd verzorgd door Airen Mylene.

Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Dit jaar gebeurde dat op maandag 25 november door superster Robbie Williams. Dit was tevens het begin van de Christmas VIP Kick-Off week. Tijdens deze week kwamen iedere werkdag om 09.05 uur verschillende artiesten langs in de studio van het non-stop muziekstation, waaronder Edwin Evers en Miss Montreal, om hun vijf favoriete kerstliedjes te presenteren. The Christmas Station zendt de hele kerstperiode de mooiste en leukste kersthits uit.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers