Nieuw seizoen 'Ersin in Wonderland' bij de VPRO

woensdag 17 april 2019

In vier nieuwe afleveringen van 'Ersin in Wonderland' onderzoekt Ersin Kiris opnieuw de twee gezichten van vakantiebestemmingen. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist onder andere naar Hoi An in Vietnam en hij bezoekt de vulkanen rondom Antigua in Guatemala.

Zijn reizen leveren bijzondere portretten van vakantieparadijzen op.

Ersin Kiris (o.a. 'Keuringsdienst van Waarde') is journalist en een paar weken per jaar vakantieganger. Hij is gefascineerd door populaire vakantiebestemmingen, omdat er zoveel is dat je niet ziet, niet verstaat of niet begrijpen kan. In Ersin in wonderland onderzoekt Ersin wat er speelt achter de façade van vakantieparadijzen. Het eerste seizoen werd in 2018 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf.

Aflevering 1: Vietnam – donderdag 18 april
De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam.Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten,
de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende mensen. Maar de journalist Ersin merkt dat de pijn van de strijd nog volop aanwezig is. De oorlog maakt zelfs nog steeds nieuwe slachtoffers.

Aflevering 2: Curaçao – donderdag 25 april
Aflevering 3: Bethlehem – donderdag 2 mei
Aflevering 4: Guatemala – donderdag 9 mei

'Ersin in Wonderland', vanaf donderdag 18 april om 21.45 uur bij de VPRO op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers