Nieuw seizoen 'Peter R. de Vries, misdaadverslaggever' start zondag

dinsdag 4 november 2008

Vijf maanden lang is de redactie van Peter R. de Vries bezig geweest met de voorbereidingen op de nieuwe reeks van uitzendingen die zondag 9 november weer begint. Op de gebruikelijke tijd - 21.30 - en op de vertrouwde zender - SBS6.

O


ver de inhoud van de nieuwe reeks valt veel te vertellen. Er zijn opnieuw onthullingen in spraakmakende zaken, belangrijke nieuwe inzichten in oude en verrassende nieuwe dossiers. En daar blijft het wat onze informatie betreft even bij. Meer details kan en wil de redactie niet geven. Niet om onnodig geheimzinnig te doen. Maar omdat we geen slapende honden wakker maken, omdat we nog volop bezig zijn met het checken en dubbelchecken van de feiten, omdat we onze bronnen nog even willen beschermen en omdat we nog volop in de opnamen zitten voor onze uitzendingen.

Zestien uitzendingen
De eerste reeks van dit televisieseizoen voor Peter R. de Vries loopt tot eind december. Daarna werkt de redactie weer in alle stilte door voor de tweede reeks, die vanaf het voorjaar wordt uitgezonden. In totaal worden er zestien uitzendingen gemaakt in het televisiejaar 2008-2009. Meteen de eerste uitzending al belooft uitermate spectaculair te worden. Meer daarover aan het einde van deze week.

'Peter R. de Vries, misdaadverslaggever', vanaf zondag 9 november om 21.30 uur op SBS 6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOSSIER: Peter R. de Vries - zaak Natalee Holloway

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers