Nieuw seizoen 'Wat Eten We?' vanaf maandag 2 september

maandag 2 september 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

De vakantie is voorbij en heel Nederland zit weer met de bekende vraag: wat eten we? Vanaf maandag 2 september geeft Roberta Pagnier elke dag het antwoord in 'Wat Eten We?' bij SBS6.

Ze helpt de kijker binnen een half uur een verrassende, lekkere en vooral makkelijke maaltijd op tafel te zetten. Van beginnende thuiskoks tot doorgewinterde keukenprins(es)sen: iedereen doet dagelijks nieuwe ideeën op in 'Wat Eten We?'.

Naast de dagelijkse kookinspiratie geeft Roberta handige bewaartips en slimme keukenhacks die het leven een stuk makkelijker maken. Ze laat onder meer zien hoe kinderen kunnen helpen tijdens het koken en hoe je verrassende lunchboxen en traktaties kan klaarmaken. Op vrijdag wordt vooruit gekeken naar het weekend en geeft Roberta tips voor de lekkerste borrel- en amusehapjes of een etentje met familie of vrienden.

Het menu van de hele week is te vinden op jumbo.com/watetenwe, en de socialkanalen van Jumbo. Naast de kant-en-klare boodschappenlijstjes, zijn hier ook de recepten, kookvideo’s en handige tips voor in de keuken te vinden. De boodschappen voor elke maaltijd zijn direct online te bestellen en te verkrijgen in iedere Jumbo-winkel.

'Wat Eten We?' is een samenwerking tussen Jumbo, SBS6 en Talpa Producties.

'Wat Eten We?', dagelijks vanaf maandag 2 september om 16.50 uur op SBS6.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers