'Pretty & Single': Chaya (35)

maandag 3 juni 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Chaya (35 jaar) woont samen met haar zoontje in Rotterdam. Ze is werkzaam als jurist in Den Haag, heeft een eigen Youtube-kanaal en is ook nog eens fotograaf.

Ondanks haar drukke leven, is Chaya altijd op en top verzorgd en draagt ze altijd make-up. Tijdens haar vorige relatie heeft haar zelfvertrouwen een flinke deuk opgelopen, omdat ze veel nare opmerkingen kreeg over haar uiterlijk. Nu is deze single mom klaar voor een volgende stap. Ontdekt Chaya dat er genoeg mannen zijn die haar prachtig vinden au naturel? En krijg haar zelfvertrouwen een boost tijdens de speeddates?

'Pretty & Single' draait om zes single vrouwen die er prachtig uit zien, maar nog steeds single zijn. Ze zijn elke minuut van de dag met hun uiterlijk bezig, om er zo goed mogelijk uit te zien en imperfecties of onzekerheden te verbergen. Perfect of niet: ze hebben de ware liefde nog niet gevonden. Heeft hun perfecte uiterlijk ze onbenaderbaar gemaakt? In 'Pretty & Single' geven deze vrouwen zich letterlijk bloot en gaan op date zonder make-up. De presentatie is in handen van Nienke Plas.

'Pretty & Single', dinsdag 4 juni om 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers