SLAM! mixt 200 zomertracks tijdens de 'SLAM! Summerjam 200'

woensdag 20 juni 2018

Dura van de Puerto Ricaanse Daddy Yankee is volgens de luisteraars van radiozender SLAM! dé ultieme zomerhit. De afgelopen twee weken kon via slam.nl gestemd worden op de SLAM! Summerjam 200, een lijst met de 200 beste zomerhits ooit gemaakt.

Dura werd verkozen tot favoriet, maar ook tracks als Sunny Days van Armin van Buuren, Despacito van Luis Fonsi en Year of Summer van Wildstylez konden rekenen op flink wat stemmen.


Donderdag 21 juni viert SLAM! de officiële start van de zomer met de 'SLAM! Summerjam 200'. Van ’s ochtends 9:00 tot ’s middags 17:00 uur zullen de 200 beste zomerhits live aan elkaar gemixt worden door niemand minder dan Chris Deluxe: 'Ik kijk serieus uit naar deze marathonset van acht uur lang', aldus de Groningse DJ.

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: 'Ieder jaar is weer de vraag wat de soundtrack van de zomer wordt. Van die typische tracks waaraan de beste vakantieherinneringen blijven kleven. Om iedereen de juiste inspiratie te geven voor de komende zomervakantie hebben we samen met onze luisteraars de perfecte playlist samengesteld, want de zomer vier je met SLAM!'

De 'SLAM! Summerjam' is donderdag vanaf 9.00 uur te beluisteren via FM, DAB+, slam.nl en de SLAM!-app. Ook zijn de beelden van de liveset te volgen via live.slam.nl en op YouTube. De volledige lijst vind je op slam.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers